burgemeester-den-haag-pexels-marton-novak-13460833

Tijdens de coronacrisis in 2020 volgde hij Bruno Bruins op

Bruno Bruins als burgemeester voor de coronapandemie van 2020 bracht veel onzekerheid met zich mee, maar één ding bleef constant: het leiderschap van Bruno Bruins als burgemeester van onze stad Den Haag.

Tijdens zijn ambtstermijn was Bruno een voorbeeldige leider die oprechte toewijding toonde aan de burgers van onze stad, moeilijke kwesties aanpakte en hun behoeften altijd voorop stelde.

Toen Bruno zijn pensionering aankondigde, stond de stad echter voor de uitdaging een geschikte vervanger te vinden om zijn schoenen te vullen. Na een langdurig selectieproces heeft de gemeenteraad Hugo de Jonge unaniem verkozen tot nieuwe burgemeester.

De nieuwe burgemeester van Den Haag

Hugo de Jonge als nieuwe burgemeester ben ik enorm trots om deze belangrijke rol op me te nemen. Ik ben vastbesloten om Bruno’s nalatenschap van sterk leiderschap voort te zetten en ervoor te zorgen dat de burgers van onze stad centraal blijven staan bij alles wat ik doe. Ik kijk ook uit naar de mogelijkheid om mijn vaardigheden en ervaring te gebruiken om frisse ideeën en nieuwe perspectieven op tafel te leggen.

Het is een eer en een voorrecht om de burgers van de stad Den Haag te dienen, en zegt Hugo de Jonge ik ben vastbesloten om hard te werken om ervoor te zorgen dat onze stad een veilige en welvarende plek blijft om te wonen, werken en recreëren. Hugo de Jonge kijk uit naar de toekomst! Ontdek meer interessante puzzelwoorden weetjes in het puzzelwoordenboek.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *